Search Perfectly Basics
search

De doorknoopjurk: één jurk, twee manieren om te stijlen

Hallo herfst! Het seizoen van warme herfstkleuren en zachte stoffen is gearriveerd. Qua garderobe is het dan altijd weer even wennen - we nemen afscheid van korte mouwen, blote benen en zwierige zomerjurken en gaan meer laagjes dragen. Maar dat betekent niet dat je meteen afscheid hoeft te nemen van ál je zomerkleding. Er zijn talloze manieren om jouw garderobe een seizoenloos karakter te geven - des te meer plezier je hebt van je favoriete kledingstukken. Neem bijvoorbeeld de doorknoopjurk; een item dat perfect is om elk seizoen te dragen! Lees snel verder om deze nieuwe stylingtruc te ontdekken. 
Er zijn natuurlijk verschillende manieren om het dragen van (zomerse) jurken door te trekken de herfst - of zelfs de winter - in. Denk aan het dragen van een warme maillot of dikke panty, een heerlijk warm vest eroverheen en voor jurken zonder of met korte mouwen, is er natuurlijk altijd nog het colshirt dat eronder kan worden gedragen. Allemaal perfecte ‘layering’ opties om het dragen van jurken te verlengen over verschillende seizoenen. Maar voor een doorknoopjurk bestaat er nog een andere optie - één die misschien niet heel erg voor de hand ligt. Draag een doorknoopjurk helemaal open geknoopt als stijlvolle cover-up, voor een kimono geïnspireerde stijl.
Deze truc werkt met alle soorten doorknoopjurken, ongeachte de stijl of lengte van de jurk; van uni-kleur tot printjurken, van knielange varianten tot midi of maxi jurken - trek ze allemaal uit de kast en experimenteer met verschillende outfits eronder. Met een leren broek en een zijden top ziet je look er heel anders uit dan met een jeans en een colshirt eronder. Je kan variëren van casual tot meer chique of klassieke looks - de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. 
Ontdek onze doorknoopjurken
Zin gekregen in nog meer jurken voor dit seizoen? Ontdek hier al onze jurken en style erop los! We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close