0

How to: cashmere reinigen in 3 eenvoudige thuis-te-doen stappen

Cashmere brengt een gevoel van luxe en zachtheid. Niet zo verwonderlijk dat cashmere al jaren populair is en blijft onder vrouwen! Lievelingsstukken met cashmere mogen daarom met liefde en zorg worden behandeld en dat hoeft niet altijd gepaard te gaan met een ritje naar de stomerij. Met ons eenvoudig-uit-te-voeren 3-stappenplan om cashmere thuis de beste zorg te geven geniet je nog jarenlang van je favoriete kledingstukken.
1. VOORBEHANDELEN
Maak gebruik van een wolontpiller, sweater stone of sweater comb om pluizen te verwijderen en draai het kledingstuk binnenstebuiten. Behandel de kraag, oksels, manchetten en andere vlekken met de 'Wash & Stain Bar' en wrijf zachtjes in. Voor hardnekkige vlekken geldt: laat gedurende 30 minuten in lauw water weken.
2. WASSEN
Handwas: vul een teil met lauw water en voeg 2 dopjes van 'Wool & Cashmere' wasmiddel toe. Laat niet langer dan 30 minuten weken. Voor een snelle opfrisbeurt van je cashmere kledingstukken gebruik je de Wool & Cashmere Spray.
Machinewas: bescherm je kledingstukken extra met en waszak. Selecteer een koud wolwas-, fijne was- of handwasprogramma op een koude temperatuur en voeg twee dopjes Wool & Cashmere wasmiddel toe voor een kleine hoeveelheid was. Voor een grote hoeveelheid volg je de instructies op de achterkant van de fles.
3. DROGEN
Droog cashmere stukken nooit in de droger maar laat plat drogen op een droogrek. Om het droogproces te versnellen plaats je het cashmere item - in zijn natuurlijke vorm - op een droge en schone handdoek en rol op om het overtollige water te verwijderen.
Wist je dat een stoomapparaat perfect is voor het opfrissen en reinigen van je kostbare cashmere items? Lees meer in ons blog
Check onze Wassen en Onderhoud shop voor meer onmisbare producten voor het optimaal verzorgen van je kleding en accessoires.
Fine Edge
Eggshape Cashmere Coltrui • Zand
  € 645,00 Laatste items
Fine Edge
Smoking Cashmere Vest • Fumo
  € 749,95
extreme cashmere
N°64 Lang Gebreid T-shirt • Kiss
  € 250,00 Laatste items
Filippa K
Cashmere Roller Neck Sweater • Donker Navy
  € 365,00
extreme cashmere
N°42 Hood Cashmere Gebreid Vest • Navy
  € 325,00 Laatste item
-50%
Repeat
Pure Cashmere Rib Coltrui • Rust
  € 119,98 Laatste item
-50%
Joseph
Osize Mongolian Cashmere Pullover • Zwart
  € 307,50 Laatste items
-50%
Repeat
Cashmere Rib Trui met Ronde Hals • Plum
  € 114,98
Filippa K
Cashmere R-neck Trui • Donker Navy
  € 319,95

★★★★★ 9,5

Volg ons:
✓ Gratis verzenden vanaf €70,-
✓ Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
✓ Gratis retourneren met antwoordnummer
✓ Contact via e-mail, telefoon of chat
Neem contact op via


Admin Login