Search Perfectly Basics
search

Over ons | PB.

PB. | Perfectly Basics     EST. '06

Van hoogwaardige basic T-shirts in zwart en wit tot een exclusieve high-fashion collectie - sinds 2006 is Perfectly Basics (PB) in een rap tempo uitgegroeid tot één van de mooiste webshops van Nederland en omstreken. En ons klantenbestand is inmiddels grenzeloos te noemen, want van Australië tot Amerika, vanuit alle werelddelen wordt bij PB besteld. 

Onze filosofie 
Bij PB geloven we in 'slow fashion'. Dat wil zeggen dat we staan voor hoogwaardige mode die niet is gemaakt om slechts 1 of 2 seizoenen mee te gaan. De typische Perfectly Basics stijl? Denk aan vrouwelijke zijden blouses, de perfecte jeans en een leren jack dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Liever een duurzame garderobe opbouwen met dierbare tijdloze stukken dan elk seizoen weer opnieuw het wiel uitvinden met 'wegwerp mode'. 

Ons merkenpakket 
Elk seizoen reizen onze inkopers heel wat kilometers af om de nieuwste merken in modeland te ontdekken. Van hoogwaardige 'everyday' essentials tot straight-from-the-catwalk ontwerpen, bij PB zijn we altijd op zoek naar de juiste balans, zodat onze klanten hun perfecte garderobe kunnen samenstellen. Check snel onze merkenpagina voor een overzicht van alle merken. 

Persoonlijke aanpak
Bij PB staat de klant centraal. Ons kundige team staat paraat om te helpen met allerlei vragen. Van productvragen tot persoonlijk styling advies, niks is te gek. En in onze showroom in Haarlem is het ook mogelijk om de kleding te passen onder begeleiding van een van onze medewerkers of - op verzoek - een styliste. Maar onze core business is natuurlijk online. En ook op dit vlak zijn we dagelijks bezig met inspireren en het uitrollen van nieuwe ideeën en verbeterpunten. 

PB In het nieuws

Perfectly Basics gaat rebranden naar PB | Fashionunited.nl

Lees Fashion United


In-house kracht Bij PB geloven we in de kracht van ons eigen team. Dus worden al onze werkzaamheden onder 1 groot dak van 2000m2 - in Haarlem - uitgevoerd. Van styling tot fotografie en van branding tot het logistieke proces - onze korte communicatielijnen creëren een prettige werksfeer waarin snel geschakeld kan worden. Creatieve ideeën komen snel tot realisatie en 'problem solving' geschied in een kort tijdsbestek.

PB is Peter & Birgit
Al jaren een team, zowel on- als offline! Dit power duo is de drijvende kracht achter Perfectly Basics, dat ooit vanuit een zolder etage bij hun thuis het daglicht zag. PB heeft het afgelopen decennium een flinke doorgroei gemaakt dankzij de visie van Birgit en Peter op mode en online shoppen. Volg ze via Instagram om op de hoogte te blijven van hun inkoop- en ondernemerschapsavonturen.


Birgit Van Den Beemt-Blaas is selected by Thenextwomen as one of the 100 most successful and influential female entrepreneurs in the Netherlands for 5 years now.
Peter Blaas-Van Den Beemt Winnaar Haarlem Business Award 2015

Ontmoet ons Team

Founder | CEO | Buyer & Stylist
Founder | Managing Director
Dennis
Application design, Full Stack Azure Developer
Tanja
Buyer & Stylist
Zoë
Junior in-house buyer
Patricia
All-round fashion assistant
Eline
E-commerce coördinator
Online Marketer
Marieke
Warehouse & HR Manager
Nadia
Financial Controller
Colette
Administratie
Maaike
Administrative Assistant
Frank
Photography
Makeup Artist
Joyce
Fashion Editor @Geleen
Bianca
Fashion Editor
Marissa
Fashion Editor
Immee
Junior Fashion Editor
Ilse
Freelance Fashion Editor
Leanne
Image & Creative Designer
Tessa
Stylist & Creative Designer
Anna Renske
Image & Branding Creative Designer
Ashley
Customer Care,
Sales
Esther
Customer Relation Management, Sales
Shari
Customer Care & After Care
Kris
Operations Coördinator
Melis
Assistant Operations Coördinator
Eva
Allround Employee
Saskia
Allround Employee
Tamara
Allround Employee
Pleuni
Allround Employee
Bianca
Allround Employee
Thasja
Allround Employee
Danielle
Allround Employee
Lotte
Allround Employee
Maren
Allround Employee
Bibi
Allround Employee
Kelsey
Allround Employee
Lynn
Allround Employee
Nicky
Allround Employee
Shirley
Allround Employee
Luna
Allround Employee
Sophie
Allround Employee
Charlotte
Allround Employee
Melanie
Allround Employee
concierge
Model | Touche Models
Model | VDM Models
Elisabeth | 2R Modelsexpand_lessTOP
Admin Login
close