0

1. RETOURNEREN & RUILEN


RETOUR AANMELDEN ALS GAST

Heb je een bestelling gedaan als gast? Gebruik je e-mailadres en ordernummer uit de bevestigingsmail.
PRODUCTAFMETINGEN
Bekijk voor het bestellen de afmetingen van het product - onze Editors meten ieder item op! Dit kun je terugvinden onder Productafmetingen. Daarnaast geven ze aan hoe de pasvorm van het item is en of het item groot of juist klein valt.

VIRTUSIZE
Check the fit’ met de Virtusize tool: met Virtusize vergelijk je – eenvoudig en snel – een kledingstuk met een soortgelijk item uit je eigen garderobe en weet je binnen no-time welke maat je moet aanschaffen. Bovendien bouw je hiermee je eigen virtuele garde-robe op waardoor de juiste maat bestellen in de toekomst steeds makkelijker wordt.

BESTEL MEERDERE MATEN
Twijfel je nog steeds over de maat na het bekijken van de productafmetingen of het gebruik van Vitusize? Neem gerust contact op met ons Service Team óf bestel meerdere maten - zo voorkom je teleurstelling en kun je sneller de show stelen met jouw nieuwe aankoop!

EDITORS
Heb je een vraag met betrekking tot pasvorm, kleur of stijl? Vraag het een van onze Editors, zij delen met liefde hun kennis en geven je bruikbare tips!

STYLEFILE
Heb je problemen met bijvoorbeeld het vinden van een goed passende broek? Wil je alles te weten komen over jouw lichaamsvorm? Wil je weten welke 15 garderobe Essentials niet mogen ontbreken in je garderobe, óf wil je simpelweg inspiratie opdoen? Je vindt het in de Stylefile!

PB STORE HAARLEM
Naast onze online shop bieden wij ook de mogelijkheid om offline de volledige collectie te zien, voelen en passen in onze PB Store in Haarlem. Ben je opzoek naar iets specifieks of wil je uitgebreid advies? Het is allemaal mogelijk! Maak een afspraak via dit formulier of bel met ons Service Team.
★★★★★ 9,5

Volg ons:
✓ Gratis verzending vanaf €70,-
✓ Gratis & eenvoudig retourneren met antwoordnummer
✓ Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Neem contact op via


Admin Login