0

Stijladvies

Wist je dat de gemiddelde vrouw 20% van haar garderobe, 80% van de tijd draagt? Zonde!
Zou je het liefst een garderobe samenstellen met alleen maar kledingstukken die je goed staan en flatteren? Dat is mogelijk! Door kleding te kiezen die past bij je lichaamsvorm grijp je nooit meer mis in je kast. Lees hier alles over de verschillende lichaamsvormen, het vinden van de perfecte jeans, de juiste bh en hoe je al deze informatie integreert als je te maken hebt met het fenomeen dresscodes.

 

 

Figuurtypes

De perfecte garderobe is echt alleen mogelijk met kleding die goed bij jouw lichaamsvorm past. ✓ Alles over type lichaamsvorm en bijpassende kleding!

Lees meer


Figuurproblemen

Ontevreden over je borsten, billen, buik of benen? Heb je altijd problemen met bijvoorbeeld het vinden van goed passende broeken, zie je alleen die lovehandles in je jurk of begrijp je maar niet waarom tops met een hoge kraag niet goed staan? Het heeft allemaal te maken met het kiezen van...

Lees meer


Kies de juiste BH

Ongeveer 80% van de vrouwen blijkt een verkeerde bh-maat te dragen, maar liefst 8 van de 10 dus. Vrouwen die denken dat ze hun hele leven dezelfde bh-maat behouden hebben het dan ook mis; je maat verandert maar liefst 6 keer in je leven! Je lichaam veranderd als je bijvoorbeeld gewicht verliest...

Lees meer


De Perfecte Jeans

Info over alle type jeans en shop vervolgens jouw perfecte jeans! van Skinny tot Boyfriend jeans ✓ Gratis verzending ✓ Gratis retourneren!

Lees meer★★★★★ 9,5

Volg ons:
✓ Gratis verzenden vanaf €70,-
✓ Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
✓ Gratis retourneren met antwoordnummer
✓ Contact via e-mail, telefoon of chat
Neem contact op via


Admin Login