Search Perfectly Basics
search

Verschillende BH types

Naadloze BH

Een naadloze BH heeft geen naden in de cup. De cup is van één stuk materiaal waar de vorm van de borst al in zit. Verwar een naadloze BH niet met een padded BH, want een naadloze BH hoeft niet altijd gevoerd te zijn.

Softcup of beugelloze BH

Het woord zegt het al. Deze BH heeft geen beugels. Een beugelloze BH geeft minder steun dan een BH met beugels, maar zit daarom wel heerlijk comfortabel.

T-shirt BH

Een T-shirt BH is een BH met platte naden of naadloos, je ziet de BH niet onder je kleding en hij is daarom speciaal geschikt voor onder strakke kleding.

Beugel BH

Een BH waarbij aan de onderrand beugels zijn aangebracht voor extra ondersteuning. Dit type BH is geschikt als je wel steun wenst, maar geen extra vulling of push-up effect.

Voorgevormde BH

Een voorgevormde BH is een BH met een gevoerde cup. De voering voegt net dat beetje extra toe en geeft comfort. Een voorgevormde BH leent zich perfect voor onder strakke kleding en levert bovendien extra steun.

Push-up BH

Een BH met extra kussentjes, voor een voller decolleté. Deze BH kan glad zijn maar dit hoeft niet. De kussentjes zitten aan de onderkant zodat ze je borsten iets omhoog duwen wat een sexy effect geeft.

Multifunctionele bh

Een BH die op veel manieren te dragen is, dus geschikt voor onder elk kledingstuk. Vaak kun je deze BH normaal, als halter, gekruisd en strapless dragen. Een must-have voor in je kast!

Strapless BH

Een beugel BH waarbij de bandjes afneembaar zijn. Een strapless BH is vaak voorzien van een plastic strip aan de binnenkant zodat hij niet afzakt. Het is overigens een misverstand dat dit type BH snel afzakt - als je de juiste maat kiest en een exemplaar van hoge kwaliteit hoort deze niet af te zakken.

Verzorging

Het is ten slotte belangrijk om je BH's goed te verzorgen. Was lingerie met de hand om te voorkomen dat de beugels uit de BH komen en tegen het krimpen van de cups. Je kunt je BH's ook in een waszakje doen; stel je wasmachine dan in op een fijnwasprogramma en een lage temperatuur.We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close